ATF 2011: minden eddiginél nagyobb

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

ATF 2011: minden eddiginél nagyobb

Feltöltve: 2010-09-09

A vártnál is nagyobb érdeklődés előzte meg a 2011-es ATF (Asean Tourism Forum) turisztikai kiállítást és vásárt, amelyet jövő januárban Kambodzsa rendezhet Phnom Penh-ben.

A vártnál is több ázsiai kiállító jelezte részvételi szándékát a 2011-es ATF vásárra, amelyet jövőre Kambodzsa fővárosában rendeznek meg január 15 – 21. között. Az idén Bruneiben zajló vásár után most 25 százalékkal több, összesen 240 szolgáltatót várnak a tíz ASEAN tagországból a turisztikai seregszemlére, akik a 450 kibérelhető pavilon több mint 70 százalékát már le is foglalták. Így képviseltetik magukat Brunei, Kambodzsa, Indonézia, Laosz, Malajzia, Myanmar, a Fülöp-szigetek, Szingapúr, Thaiföld és Vietnám legnagyobb szállodái, tour operátorai, incentive programszervezői, ott lesznek a légitársaságok és az idegenforgalmi hivatalok. A szervezők mintegy 400 delegált viszonteladót kívánnak meghívni a világ minden tájáról, akik a legszínvonalasabb kiutaztató irodákat képviselik majd.

Dr. Thong Khon, Kambodzsa turisztikai minisztere hangsúlyozta: a piacot tekintve optimista, s az egyéb feladatok mellett fontosnak tartja Kambodzsa, mint turisztikai desztináció erősítését. Ezért a vásár nemzetközi résztvevőit arra ösztönzik majd, hogy ismerkedjenek meg az ország gazdag kulturális, természeti és történelmi kincseivel.

A soron következő nagyszabású rendezvény helyszíne a Diamond Island konferencia-, és vásárközpont lesz a Bassac folyó partján Phon Penh-ben. A turisztikai minisztérium már most különlegesebb nyitó-, és záróünnepséget ígér a vendégeknek, az előző évekhez képest.